• Raadplegen contractgegevens van CA3
 • Uw opdrachtgevers optimaal informeren
 • Intuïtieve werking
 • Interactieve kaart met administratieve gegevens
 • Snel, actueel en 24/7 bereikbaar
 • Autorisatie per opdrachtgever zelf regelen

Wat is de CA-Webapp?

De CA-Webapp is een raadpleegsysteem voor CA3-gegevens. Het werkt in de browser van een PC, laptop, tablet en smartphone en is zeer intuïtief. U kunt er dus direct mee aan de slag. In de basisuitvoering kunnen uw rentmeesters de gegevens van al uw opdrachtgevers raadplegen. Met de uitbreidingsmodule ‘Objectautorisatie’ kunt u ook uw opdrachtgevers 24/7 mee laten kijken. Via een autorisatiemodule in CA3 bepaalt u zelf welke opdrachtgevers u toelaat, van welke objecten (landgoederen) ze contractgegevens mogen raadplegen.

Wat kan de CA-Webapp u bieden?

Informatie en transparantie is erg belangrijk vandaag de dag. De CA-Webapp biedt u o.a. de volgende mogelijkheden:

 • Uw rentmeesters hebben altijd alle actuele, relevante gegevens onder handbereik;
 • U kunt uw opdrachtgevers en pachters/huurders beter informeren in een kortere tijd;
 • Uw opdrachtgevers kunnen zelfstandig actuele gegevens raadplegen van uw CA3-administratie (*);
 • Veel vragen zullen via de CA-Webapp vanzelf beantwoordt worden(*);
 • U bent transparant naar uw opdrachtgevers, dit kan het vertrouwen vergroten(*);
 • De CA-Webapp maakt veilig raadplegen mogelijk, dit is belangrijk voor u en uw opdrachtgevers;
 • Het toevoegen van nieuwe opdrachtgevers is erg eenvoudig(*).

(*) Module ‘Objectautorisatie’ nodig.

Administratief en geografisch?

Net zoals in het venster Contracten van CA3 beschikt de CA-Webapp ook over een kaart en administratieve gegevens. Na een tik of klik op een contractperceel in de kaart verschijnen de administratieve gegevens van de bijbehorende contracten, contractpercelen en kadastrale percelen. U kunt dan allerlei contractinformatie raadplegen, zoals: diverse contractdatums, naw-gegevens van de pachter/huurder, prijsopbouw, prijshistorie, afspraken en notities, maar ook de getekende contracten (module ‘Documenten’).

Meerdere gebruikers?

De CA-Webapp is geschikt voor gelijktijdig gebruik door al uw interne medewerkers en meerdere opdrachtgevers (externe gebruikers) met ieder hun eigen inlognaam en wachtwoord. U kunt zelf bepalen welke externe gebruikers u toegang wilt verlenen. In CA3 kunt u per gebruiker bepalen voor welke objecten de opdrachtgever geautoriseerd moet worden.

Wordt het voor u geïnstalleerd?

Uiteraard wordt de CA-Webapp vakkundig voor u geïnstalleerd, in samenwerking met uw systeembeheerder. De software wordt gedeeltelijk op uw server en gedeeltelijk op de server van IDgis (de bouwer van de CA-Webapp) geïnstalleerd. U kunt ook op hen terugvallen voor ondersteuning.

Prijzen, informatie, demonstratie

Voor de actuele prijzen van de CA-Webapp kunt u telefonisch of via het Informatieformulier contact met ons opnemen. Wij kunnen u dan informeren over de mogelijkheden en prijzen.

Wij verzorgen graag een demonstratie voor u, zodat u kunt ervaren of de CA-Webapp de juiste keuze voor u is. Uiteraard verplicht zo’n demonstratie u tot niets. Wij hechten grote waarde aan duidelijkheid en een goede voorbereiding, dat voorkomt teleurstellingen achteraf.

Op uw verzoek kunnen wij ook een geheel vrijblijvende offerte voor u opstellen, zodat u een totaaloverzicht krijgt van hetgeen geleverd wordt en voor welke prijs.