• Raadplegen contractgegevens van CA3
  • Uw opdrachtgevers optimaal informeren
  • Werking vergelijkbaar met CA3
  • Interactieve kaart met administratieve gegevens
  • Snel, actueel en 24/7 bereikbaar
  • Autorisatie per opdrachtgever zelf regelen

Wat is CA3-Extern?

CA3-Extern is een raadpleegsysteem voor CA3-gegevens. Het is speciaal ontworpen om uw opdrachtgevers mee te laten kijken in CA3, zonder dat ze u daarvoor lastig hoeven te vallen. Uiteraard kan een opdrachtgever alleen zijn eigen contracten zien. Via een autorisatiemodule in CA3 bepaalt u zelf welke opdrachtgevers u toelaat, van welke objecten (landgoederen) ze contractgegevens mogen raadplegen en welke tabbladen van het venster Contracten per opdrachtgever beschikbaar zijn.

Wat kan CA3-Extern u bieden?

Informatie en transparantie is erg belangrijk vandaag de dag. CA3-Extern biedt u de volgende mogelijkheden:

  • Uw opdrachtgevers kunnen zelfstandig actuele gegevens raadplegen van uw CA3-administratie;
  • Veel vragen zullen via CA3-Extern vanzelf beantwoordt worden;
  • U bent transparant naar uw opdrachtgevers, dit kan het vertrouwen vergroten;
  • CA3-Extern maakt veilig raadplegen mogelijk, dit is belangrijk voor u en uw opdrachtgevers;
  • U kunt zelf opdrachtgevers autoriseren, snel en zonder bijkomende kosten;

Administratief en geografisch?

Net zoals in het venster Contracten van CA3 beschikt het venster Contracten van CA3-Extern ook over een administratief gedeelte en een viewer. Na een klik op een contractperceel in de viewer verschijnen de administratieve gegevens van de bijbehorende contracten en na selectie op administratieve gegevens worden de contractpercelen van het contract geselecteerd weergegeven in de viewer. Het enige verschil met CA3 is dat de gegevens alleen geraadpleegd kunnen worden. Voor het afdrukken van uitdraaien en kaartjes dient men contact op te nemen met u, zodat u de regie houdt over de gegevens.

Meerdere gebruikers?

CA3-Extern is geschikt voor gelijktijdig gebruik op een netwerk, door meerdere gebruikers met ieder hun eigen inlognaam en wachtwoord. U kunt zelf bepalen hoeveel licenties u wilt aanschaffen. Het aantal licenties bepaalt hoeveel gebruikers gelijktijdig kunnen inloggen. In CA3 kunt u per gebruiker bepalen voor welke objecten en tabbladen de opdrachtgever geautoriseerd moet worden.

Wordt het voor u geïnstalleerd?

Uiteraard wordt CA3-Extern vakkundig voor u geïnstalleerd, in samenwerking met uw systeembeheerder.

Prijzen, informatie, demonstratie

Voor de actuele prijzen van CA3-Extern kunt u telefonisch of via het Informatieformulier contact met ons opnemen. Wij kunnen u dan informeren over de mogelijkheden en prijzen.

Wij verzorgen graag een demonstratie voor u, zodat u kunt ervaren of CA3-Extern de juiste keuze voor u is. Uiteraard verplicht zo’n demonstratie u tot niets. Als u serieus belangstelling heeft, is het meestal wel mogelijk om een kijkje te nemen bij één van de bestaande gebruikers van CA3-Extern. Wij hechten grote waarde aan duidelijkheid en een goede voorbereiding, dat voorkomt teleurstellingen achteraf.

Op uw verzoek kunnen wij ook een geheel vrijblijvende offerte voor u opstellen, zodat u een totaaloverzicht krijgt van hetgeen geleverd wordt en voor welke prijs.